Ωραιόκαστρο: Ενημέρωση για την ανάρτηση των δασικών χαρτών


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Ωραιόκαστρο, 02.03.2017
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                                                              
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ                                

Ενημέρωση για την ανάρτηση
 των δασικών χαρτών

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι έχουν αναρτηθεί οι Δασικοί Χάρτες για τις περιοχές των πρώην δήμων Μυγδονίας και Καλλιθέας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα αρμόδια Σημεία Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικών Χαρτών (ΣΥΑΔΧ), τα οποία θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ktimatologio.gr/forestmaps/Pages/das.aspx.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε εφαρμογή του νόμου 4389/2016, η αρμοδιότητα για την ανάρτηση Δασικών Χαρτών όπως και για όλες τις εργασίες μέχρι και την κύρωση του δασικού χάρτη ανήκει στην οικεία Δ/νση Δασών της εκάστοτε Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΚΧΑ ΑΕ, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών, δημιούργησε νέα ειδική εφαρμογή για την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών στο διαδίκτυο. Με τον τρόπο αυτό, όλοι, πολίτες και φορείς, έχουν πλέον άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο του δασικού χάρτη και μπορούν εύκολα, απλά και γρήγορα να πληροφορηθούν εάν η έκταση που τους ενδιαφέρει έχει δασικό ή μη χαρακτήρα. Μέσω της νέας αυτής διαδικτυακής εφαρμογής δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αντιρρήσεων και πληρωμής του ειδικού τέλους.
  


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!