Ο δράστης στο Καματερό είχε «χτυπήσει» άλλες 2 φορές το ίδιο σούπερ μάρκετ -Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Τακτικός «πελάτης» του σούπερ μάρκετ στο Καματερό, το οποίο επιχείρησε να ληστέψει, κρατώντας όμηρο ως ασπίδα, αποδείχθηκε ο 39χρονος δράστης.

Οπως αποδείχθηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, ο άνδρας που προκάλεσε πανικό στο Καματερό το απόγευμα του Σαββάτου είχε ληστέψει άλλες δύο φορές, στο πρόσφατο παρελθόν το ίδιο σούπερ μάρκετ, με λεία μικρό χρηματικό ποσό από τα ταμεία.

Κάτι ανάλογο επιχείρησε να κάνει και αυτή τη φορά ο 39χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε σοβαρή κατάσταση στο Θριάσιο, έχοντας υποβληθεί σε επέμβαση, καθώς τραυματίστηκε από τα αστυνομικά πυρά. Ομως, την τρίτη φορά οι υπάλληλοι πάτησαν το «κουμπί πανικού» και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία έφτασε εκεί γρήγορα.

Πάνω στον πανικό του ο 39χρονος χρησιμοποίησε μία υπάλληλο ως «ασπίδα» κρατώντας την μπροστά του, ενώ τη σημάδευε με το όπλο στο κεφάλι, και μόνο από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα. Η υπάλληλος κατάφερε να ξεφύγει από τον δράστη και οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!