Βουλευτής δούλευε ως σπερματεγχύτης αγελάδων

Για την απώλεια της συζύγου του, για το γιατί δεν έχει βαφτίσει την κόρη του, τη νέα σύντροφό του αλλά και την εποχή που εργαζόταν ως… σπερματεγχύτης μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Πιο αποκαλυπτικός από κάθε άλλη φορά, ο Μάκης Μπαλαούρας, σχολιάζοντας τα περί «σκισίματος των μνημονίων», είπε πως ««δεν λέγαμε ψέματα στον κόσμο». «Δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα, μια μάχη. Επί έξι μήνες δεν μπορέσαμε να επιβάλουμε τη θέση μας και ηττηθήκαμε. Υπογραμμίζω τη λέξη “ήττα”», σημείωσε.

«Δεν πιστεύω στη μεταφυσική, άρα δεν μπορώ να πιστέψω στον Θεό», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ενώ για την επιλογή να μην βαφτίσει την κόρη του είπε: «Δεν τη βαφτίσαμε και είναι ευχαριστημένη και αυτή. Το ίδιο το άτομο, όταν ωριμάσει, μπορεί να γίνει οτιδήποτε, από βουδιστής έως άθεος».

Ο κ. Μπαλαούρας έφτασε στο σημείο της συνάντησης με τη δημοσιογράφο με τη μηχανή του. «Επειδή μου άρεσε το μηχανάκι, ήθελα να φεύγω και να γυριζώ. Είμαι άνθρωπος του ανοίγματος, της πιάτσας. Ο πατέρας μου είχε ένα μπακάλικο στο χωριό και είχαμε ένα κάρο με το οποίο τρέχαμε και τροφοδοτούσαμε τα άλλα χωριά. Ταυτόχρονα ήθελα και μηχανάκι. Πλεύριζα όσους είχαν. Εγώ ήμουν πιτσιρικάς, δεν είχα δικαίωμα να νοικιάσω ή να οδηγήσω παρά μόνο κρυφά. Ακόμα και σπερματεγχύτης έγινα προκειμένου να οδηγώ μηχανάκι».


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!