Ο Δήμος Παύλου Μελά τιμά αθλητές και συλλόγους τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στο κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης



Tο Τμήμα Αθλητισμού-Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά διοργανώνει  το απόγευμα της 6ης Μαρτίου 2017 και ώρα 18:30 στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης  εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων αθλητών για την χρονιά που πέρασε.

Στην εκδήλωση με την ονομασία ΄΄ΤΗΝΕΛΛΑ ΚΑΛΛΙΝΙΚΕ 2017΄΄ ( έπαινος στον αθλητή, επευφημία προς τους νικητές των Ολυμπιακών Αγώνων) θα βραβευτούν αθλητές,  προπονητές και παράγοντες οι οποίοι τίμησαν με τις διακρίσεις τους τον αθλητισμό της περιοχής μας.
Το Τμήμα Αθλητισμού - Πολιτισμού οργανώνει την συγκεκριμένη εκδήλωση ως ελάχιστη αναγνώριση των κόπων και των προσπαθειών τους την χρονιά που πέρασε.

Οι κατηγορίες των βραβεύσεων :
Αθλητές με διάκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.
Αθλητές με διάκριση σε Παγκόσμιους ή Πανευρωπαϊκούς αγώνες.
Αθλητές με Βαλκανική ή Μεσογειακή διάκριση.
Αθλητές με διάκριση(1η έως 3η θέση) σε Πανελλήνια πρωταθλήματα.
Ομάδες που ξεχώρισαν σε όλα τα επίπεδα.
Ειδικές βραβεύσεις ατόμων με διαχρονική προσφορά στον αθλητισμό.


Θα υπάρξει ιδιαίτερη μνεία στους συλλόγους ΕΟ Σταυρούπολης, Φοίνικα Πολίχνης και Νίκη Ευκαρπίας οι οποίοι συμπλήρωσαν πάνω από μισό αιώνα ζωής από την ίδρυση τους.

Πληροφορίες:
2313302 960, 961




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!