Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

BΟΜΒΑ! Η εξομολόγηση της Τζέιν Φόντα που σοκάρει: «Με βίασαν όταν ήμουν μικρή»

Μία βόμβα μεγατόνων, ένα απίστευτο περιστατικό που κρατούσε σαν επτασφράγιστο μυστικό, αποκάλυψε για πρώτη φορά η Τζέιν Φόντα σε συνέντευξή της. Σκοπός της να αφυπνίσει το κοινό και να μεταφέρει ένα κοινωνικό μήνυμα στις νέες γενιές.

Όπως εξομολογήθηκε η 79χρονη ηθοποιός, όταν ήταν μικρή έπεσε θύμα βιασμού.

Μιλώντας για τον φεμινισμό σε συνέντευξη της στην ηθοποιό Μπρι Λάρσον για την εκπομπή «Net-A-Porter»,  η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ακτιβίστρια, αποκάλυψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο παρελθόν.

(Η Μπρι Λάρσον)

«Για να σας δώσω να καταλάβετε πόσο η πατριαρχία επηρεάζει και επιβάλλεται στο γυναικείο φύλο…Με έχουν βιάσει, έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά όταν ήμουν παιδί. Πάντα πίστευα ότι αυτό είναι δικό μου λάθος. Νόμιζα ότι δεν έκανα ή δεν είπα το σωστό πράγμα» ανέφερε και «πάγωσε» τους πάντες με την εξομολόγησή της.

«Μιλάω για νέα κορίτσια που πέφτουν θύματα βιασμού και δεν γνωρίζουν καν ότι είναι βιασμός. Σκέφτονται θα πρέπει να έγινε γιατί είπα όχι με λάθος τρόπο;» συνέχισε ενώ τόνισε ότι της πήρε 60 χρόνια για να μάθει να λέει το... σωστό «όχι».

Σημειώνεται ότι και η μητέρα της ηθοποιού έχει επίσης κακοποιηθεί σεξουαλικά στα νιάτα της, ενώ, όπως η Τζέιν Φόντα αποκάλυψε, είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει όταν η 79χρονη ηθοποιός ήταν 12 ετών. 

(Οι γονείς της Jane Fonta στη Νέα Υόρκη το 1938, την κρατούν σε ένα βρεφικό καλάθι)

Και οι αποκαλύψεις της δεν σταμάτησαν εκεί. Η Οσκαρική ηθοποιός δεν δίστασε να εξομολογηθεί δημόσια και ότι έχει απολυθεί από δουλειά επειδή δεν ενέδωσε σε ανήθικες προτάσεις του αφεντικού της. 

Όσο για τις σχέσεις της με το αντρικό φύλο; «Με το πέρασμα του χρόνου επέλεξα να είμαι ο εαυτός μου και δεν προσπαθώ να αλλάξω για να είμαι αρεστή σε έναν άντρα. Μεγάλωσα με την ''αρρώστια'' του να ικανοποιώ και να ευχαριστώ. Τώρα πια τέλος. Δεν το κάνω». 


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας