Ένωση Γονέων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου «Αριστοτέλης»: Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και υποψηφιότητες

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ
ΕΥΟΣΜΟΥ ‘’ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ’’
Ταχ. Δ/νση: Ολυμπιάδος & 17ης Νοέμβρη 2
Ταχ. Κώδικας  : 56224 ΕΥΟΣΜΟΣ
Τηλ./Fax.:       : 2310-778028
http://egkea.org
Εύοσμος 6/3/2017
Αριθ. Πρωτ.: 414
ΠΡΟΣ: Τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την ενημέρωση των εκλεγμένων αντιπροσώπων τους.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Μ.Μ.Ε.
ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση – υποψηφιότητες για τις αρχαιρεσίες της Ένωσης.
Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου «Αριστοτέλης» καλεί τους αντιπροσώπους των Συλλόγων που έχουν εκλεγεί για την Ένωση, σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:00 στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου (Ολυμπιάδος με 17ης Νοέμβρη 2, Εύοσμος) με θέματα ημερήσιας διάταξης:
·         Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου.
·         Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής.
·         Κατάθεση υποψηφιοτήτων.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί χωρίς άλλη ειδοποίηση, την επόμενη εβδομάδα την ίδια μέρα και ώρα με τα ίδια θέματα, οπότε βρίσκεται σε απαρτία με όσα μέλη είναι παρόντα.
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο (8ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου) την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 κατά τις ώρες 16:00 – 21:30.
Οι εκλογές θα γίνουν για την ανάδειξη:
1.      Διοικητικού Συμβουλίου
2.      Εξελεγκτικής Επιτροπής
3.      Εκπροσώπου της Ένωσης στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας
4.      Αντιπροσώπων της Ένωσης στην Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή δεν μπορεί να είναι και υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο.
Σύμφωνα με το νόμο (άρθ. 53 του Ν. 1566/1985, όπως ισχύει με άρθ. 2 του Ν. 2621/1998 και άρθ. 53 του Ν. 4415/2016) κάθε Ένωση εκπροσωπείται στην Ομοσπονδία Γονέων από έναν εκπρόσωπο για κάθε τριακόσιους μαθητές των οποίων οι γονείς έλαβαν μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη της διοίκησής της.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία προσκόμισης στην Ένωση των απαραίτητων δικαιολογητικών για τη σύνταξη του καταλόγου αντιπροσώπων των Συλλόγων, λήγει τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 (σχετικό το αριθ. 410/1-3-2017 έγγραφο της Ένωσης προς του Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων).
Με τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Αγγελική Ζαννίκου
Ο Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης ΡετζέπηςΤο avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!