Μητέρα του «δράκου του Αμαρουσίου»: Έβλεπε την πρώην κοπέλα του στο πρόσωπο των θυμάτων

Στην ερωτική απογοήτευση και τα ψυχολογικά προβλήματα που του δημιούργησε ο χωρισμός του, προσπαθεί να αποδώσει τις επιθέσεις του σε βάρος έξι γυναικών ο 30χρονος αποκαλούμενος ως «δράκος του Αμαρουσίου», η δίκη του οποίου ξεκίνησε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

«Άκουγε φωνές «χούφτωσ’ την –χούφτωσ’ την», είπε η μητέρα του, στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να πείσει τους δικαστές πως ο γιος της, δεν έβλεπε τις ίδιες τις γυναίκες στο πρόσωπο των θυμάτων αλλά…. αυτό της πρώην κοπέλας του.

Εκτός από τη μητέρα του, ο 30χρονος κατηγορούμενος είχε στο πλευρό του και τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα ο οποίος τον παρακολουθεί τους τελευταίους 9 μήνες και στην κατάθεσή του τον χαρακτήρισε «ψυχωσικό».Με τη διάγνωση αυτή, ο νεαρός κατηγορούμενος ευελπιστεί πως θα μπορέσει να κερδίσει το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού που θα του προσφέρει ευνοϊκότερη ποινική μεταχείριση.

Για τις 6 γυναίκες που έγιναν στόχος του 30χρονου, ο εφιάλτης που έζησαν είναι ακόμη στο μυαλό τους.

«Νιώθω κάποιος να με πιάνει, να με ακινητοποιεί. Ένιωσα ένα χέρι στο στήθος, άρχισα να ουρλιάζω. Με έριξε κάτω, με κρατούσε από το κεφάλι. Σκέφτηκα ή θα με βιάσει ή θα σκάσω. Δεν μίλησε καθόλου, δυσκολευόταν με το ένα χέρι να μου ανοίξει το παντελόνι», κατέθεσε ένα από τα θύματα του νεαρού άνδρα κλαίγοντας με αναφιλητά.

«Ήθελε να μου επιτεθεί, ήθελε να προχωρήσει σε βιασμό, να με τραβήξει μέσα στη διάβαση» είπε χαρακτηριστικά ενώ απαντώντας στην υπεράσπιση γιατί δεν συνέχισε την πράξη του ο κατηγορούμενος, εκείνη απάντησε: «Ήμουν ξαπλωμένη και στεκόταν πάνω μου όρθιος, δεν ξέρω αν είδε κάποιον και σταμάτησε».Το τελευταίο θύμα του κατηγορουμένου, μία υπάλληλος καθαρισμού θυμάται πως ο δράστης την κοιτούσε ατάραχος και όταν εκείνη τον χτύπησε, εξαφανίστηκε:

«Μου βάζει την ταινία στο στόμα και σκέφτηκα, πάει τελείωσα τώρα. Βάζω το χέρι μου να τον διώξω, τον έγδαρα στο στόμα. Έβγαλα την ταινία και άρχισα να φωνάζω. Άρχισαν να γαυγίζουν κάτι σκυλιά που έχει η εφημερίδα και τότε με άφησε και έφυγε.

Βγήκαν οι σεκιουριτάδες και με βοήθησαν…Είδα καθαρά τα χαρακτηριστικά του. Είναι αυτός» είπε..

Για τη μητέρα του, πάντως, ο 30χρονος είναι «άρρωστος» και όχι εγκληματίας. «Αρρώστησε, ερωτεύτηκε αληθινά, άλλοι καταφέρνουν και το προσπερνάνε, αυτός δεν το κατάφερε», είπε η μητέρα του κατηγορουμένου.

«Είναι κλειστός άνθρωπος συνεσταλμένος. Είχε πάθει ένα ατύχημα ο πατέρας του όταν ήταν 12 ετών και τον είχε επηρεάσει πολύ.

Είχε μία σχέση, την έβλεπε στο μπαρ και πήγαιναν σε ξενοδοχεία. Της είχε αδυναμία.

Χωρίσανε και αρρώστησε, είχε κλειστεί ακόμα περισσότερο στον εαυτό του, μελαγχολικός, καθόταν σε μια καρέκλα και ξαφνικά γελούσε ή μιλούσε μόνος του. Πρέπει να χώρισαν 2-3 μήνες πριν τις επιθέσεις, αλλά δεν θυμάμαι» είπε η μητέρα του κατηγορούμενου και ζήτησε «συγγνώμη από τις κυρίες».

Επιχειρώντας να δώσει στο δικαστήριο την εικόνα που είχε το παιδί της πριν συλληφθεί είπε πως δεν ήθελε να φάει, να πλυθεί, να κοιμηθεί. «Μου έλεγε ότι είναι κουρασμένος» τόνισε η γυναίκα.

Πρόεδρος: Δεν τον ρωτήσατε μετά γιατί το έκανε;
Μάρτυρας: Ότι άκουγε κάτι φωνές, χούφτωσ'την, χούφτωσ´την.
Πρόεδρος: Όπως στην ταινία με τον Παπαγιαννόπουλο;

Μάρτυρας: Ναι. Δεν έβλεπε το πρόσωπό τους, αλλά μόνο της πρώην κοπέλας του. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 28 Μαρτίου με την απολογία του κατηγορούμενου.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!