Λαϊκή Επιτροπή της Πολίχνης: Νέα επίδειξη αυταρχισμού στο δήμο Παύλλου Μελά


Η Λαϊκή Επιτροπή της Πολίχνης καταγγέλλει τη νέα επίδειξη κυβερνητικού αυταρχισμού ενάντια σε διαδηλωτές των Λαϊκών Επιτροπών σήμερα το μεσημέρι (8 Μάρτη) λίγο πριν την κυβερνητική φιέστα στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.
Το "έγκλημα" των διαδηλωτών είναι ότι διαμαρτυρόνταν ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ χαλώντας με αυτόν το τρόπο το "πανηγυρικό" κλίμα των εξαγγελιών του πρωθυπουργού και του Καμμένου που "παραχωρούν" το στρατόπεδο Παύλου Μελά με μια σύμβαση που κάθε άλλο παρά διασφαλιζει τον δημόσιο χαρακτήρα του ως χώρο πρασίνου και αναψυχής.
Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες που το λαϊκό κίνημα βρίσκεται αντιμέτωπο με τα ΜΑΤ των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, με πρώτη την απρόκλητη επίθεση που έγινε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του ΣΜΑ Ευκαρπίας.
Η Λαϊκή Επιτροπή Πολίχνης καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες της περιοχής να συσπειρωθούν στο ταξικό κίνημα, να δυναμώσουν τις Λαϊκές Επιτροπές σε κάθε γειτονιά καταδικάζοντας την αντιλαϊκή πολιτική που θωρακίζεται μέρα με τη μέρα με περισσότερη τρομοκρατία και αυταρχισμό.

www.youtube.com/watch?v=8R49eGJlyiQ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!