Συνάντηση με θέμα τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ στο Δήμο Δέλτα

Συνάντηση με τον Διευθυντή Κίνησης του ΟΑΣΘ Γεώργιο Σπανό είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος, με αντικείμενο τις δυσλειτουργίες που παρατηρούνται τους τελευταίους μήνες σε δρομολόγια εντός του Δήμου Δέλτα. Παροντες στη συνάντηση ο Δημοτικός Σύμβουλος Πασχάλης Σάκας και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Ν. Μαλγάρων Χρ. Μπαξεβάνης και Κυμίνων Β. Κατούνας.
Μετά από διεξοδική συζήτηση, ο εκπρόσωπος του ΟΑΣΘ διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε από 1 Απριλίου 2017 τα δρομολόγια της γραμμής «80» να επανέλθουν στο πρόγραμμα που ίσχυε μέχρι τον Οκτώβριο 2016 με στόχο την εξυπηρέτηση των μαθητών των Δ.Κ. Νέων Μαλγάρων και Κυμίνων. Παράλληλα, συζητήθηκε η εισαγωγή πρωινού και μεσημβρινού τοπικού δρομολογίου προκειμένου να εξυπηρετηθούν και οι μαθητές της Δ.Κ. Ανατολικού.  
Τέλος, τέθηκαν στο τραπέζι και θέματα μη εκτέλεσης δρομολογίων παρόλο που περιλαμβάνονται στον πρόγραμμα του ΟΑΣΘ.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!