Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ομάδας Γυναικών Ωραιοκάστρου την Παγκοσμια ημέρα τιμής των γυναικών




Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ομάδας Γυναικών Ωραιοκάστρου την Παγκοσμια ημέρα τιμής των γυναικών
<<Εξαρτάται από τη δική μας θέληση και δράση, τη συμμετοχή μας στο ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα, τα εργατικά σωματεία, τις ενώσεις αυταπασχολουμένων, τους αγροτικούς και φοιτητικούς συλλόγους να βαδίσουμε αγωνιστικά στις «λεωφόρους του μέλλοντος». Ένα μέλλον που θα είμαστε απαλλαγμένες από το άγχος και την ανασφάλεια της ανεργίας, της μετανάστευσης στο εξωτερικό, από μια ζωή- λάστιχο, χωρίς πολέμους, προσφυγιά.
Ενώνουμε τις φωνές μας με τις γυναίκες- θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων και επεμβάσεων, που θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους των επιχειρηματικών ομίλων. Δείχνουμε την αλληλεγγύης μας στους πρόσφυγες που έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας και παλεύουμε κατά της εμπλοκής, συμμετοχής της χώρας μας στο ΝΑΤΟ και στους σχεδιασμούς του, για να φύγει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο. Παλεύουμε ενάντια στο σύστημα που γεννά τον πόλεμο, την προσφυγιά.

Παλεύουμε μαζί για δημιουργική ζωή με δικαιώματα στην εργασία και στη μητρότητα.

Ότι μας πήραν πίσω ΕΕ, Κυβέρνηση και εργοδότες με την βάρβαρη αντιλαϊκή τους επίθεση δε χάθηκε για πάντα. Με μαζικούς και συλλογικούς αγώνες θα ξανακερδηθεί σε ανώτερο επίπεδο και ανεπίστρεπτα >> ανέφερε μεταξυ αλλων η πρόεδρος της ομάδας Φωφώ Σαββίδου.Παρουσιαστικε το υπέροχο θεατρικό ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ απο τις Μαρία Ιωαννίδου και Κατερίνα Σκουνάκη με θέμα τον εγκλωβισμό των γυναικών και τρόποι απόδρασης απο αυτόν.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!