Ανεξαρτητοποίηση Κουκούτση από Χρυσή Αυγή

Με επιστολή που παρέδωσε ιδιοχείρως στον πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτριος Κουκούτσης δηλώνει ότι αποχωρεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του «Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή» και παραμένει ανεξάρτητος.

Απευθυνόμενος προς τα μέσα ενημέρωσης της εκλογικής του περιφέρειας ο Δ. Κουκούτσης αποδίδει την απόφασή του στο γεγονός ότι στην οργάνωση «παρείσφρυσαν και κάποιοι όψιμοι εθνικιστές, γυρολόγοι της πολιτικής, παλαιάς κοπής κομματάρχες απομεινάρια του πάλαι ποτέ κατεστημένου, οι οποίοι συμμαχώντας με κάποιους ετερόκλητους αγράμματους ξερόλες δημιουργούν εμπόδια στο δυνάμωμα του κινήματος».

Ωστόσο δεν παραλείπει να ευχηθεί «παρ' όλη την πίκρα» του και «μέσα από την καρδιά» του «κάθε επιτυχία στο κίνημα, στον αρχηγό, στα αδέλφια μου της Κ.Ο. σε όλους αυτούς τους άοκνους επιστήμονες που εργάζονται εξαντλητικά στο κόμμα αλλά κυρίως σε όλον αυτό τον λαό που αγκάλιασε το κίνημα» και να καλέσει «τους Ελληνες Εθνικιστές να παραμείνουν στις επάλξεις του αγώνα και να στηρίξουν το κίνημα».

Η αποχώρηση Κουκούτση είναι η πρώτη δημόσια ενέργεια στελέχους της ναζιστικής οργάνωσης μετά τις εσωτερικές αναταράξεις που της προκάλεσαν οι συνεχιζόμενες συνταρακτικές αποκαλύψεις στη δίκη των στελεχών της, αλλά και το αποκαλυπτικό βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η «Εφ.Συν.».

Η δήλωση Κουκούτση:


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!