Γερμανία: Εκκενώθηκε το δημαρχείο της πόλης Γκάγκεναου μετά από απειλή για βόμβα

Στην εκκένωση του δημαρχείου προχώρησαν σήμερα οι αρχές στην πόλη Γκάγκεναου της νοτιοδυτικής Γερμανίας, μετά την απειλή για τοποθέτηση βόμβας, μια ημέρα μετά την ακύρωση εκδήλωσης στην οποία θα μιλούσε ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης εν όψει του δημοψηφίσματος στην Τουρκία για την ενίσχυση των εξουσιών του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Σήμερα περίπου στις 07:30 (τοπική ώρα, 08:30 ώρα Ελλάδας) λάβαμε ένα απειλητικό τηλεφώνημα για την τοποθέτηση βόμβας και ο καλών ανέφερε ότι κίνητρο ήταν η ακύρωση χθες της εκδήλωσης με τον Τούρκο υπουργό Δικαιοσύνης» δήλωσε ο Ντίτερ Σπάναγκελ, τοπικός αξιωματούχος της πόλης.

«Δεν γνωρίζουμε πόσο σοβαρά υπόψη μας πρέπει να λάβουμε την απειλή αυτή», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Μίχαελ Φάιφερ.

Ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποσντάγ ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιείτο την Πέμπτη στο δημαρχείο της Γκάγκεναου ενώπιον υποστηρικτών του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!