Μίνι προβολέας της Sony μετατρέπει κάθε επιφάνεια σε οθόνη αφής

Η λειτουργία ανίχνευσης της αφής πάνω σε κάθε επιφάνεια βασίζεται σε συνδυασμό τεχνολογιών, με τη χρήση ενός προηγμένου πομπού υπερύθρων και την ανάγνωση των κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, μέσω της ενσωματωμένης κάμερας, σε ρυθμό 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Είναι συμβατός με τη λειτουργία απομακρυσμένης αναπαραγωγής του PlayStation 4, παίζει με Android, οπότε τρέχει εφαρμογές και παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο Google Play Store. Πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέσα στους επόμενους μήνες, με τιμή 1.499 ευρώ.

Στη Βαρκελώνη η Sony παρουσιάζει και το Xperia Ear Open-style concept, το αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Future Lab της ιαπωνικής εταιρείας, επιτρέποντας σε καταναλωτές να δοκιμάζουν και να διαμορφώνουν μοντέλα συσκευών που είναι στο στάδιο της έρευνας και της ανάπτυξης.

Πρόκειται για ασύρματα ακουστικά ανοικτού τύπου, τα οποία επιτρέπουν στον χρήστη να ακούει μουσική και να επικοινωνεί χωρίς να απομονώνεται.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!