Την «κοπάνησε» ο Τζένκινς

Ο 31χρονος Αμερικανός δεν ενημέρωσε κανέναν για τα σχέδιά του και οι «κίτρινοι» διαπίστωσαν ότι έφυγε από τη Θεσσαλονίκη σήμερα(13/3) το πρωί. Μάλιστα, η πλευρά του παίκτη θα καταγγείλει τη σύμβαση στον ΕΣΑΚΕ λόγω του ότι ο παίκτης έχει συμπληρώσει τουλάχιστον δύο μήνες απλήρωτος. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο περιστατικό παίκτη που αποχωρεί λόγω οικονομικής ασυνέπειας καθώς είχε προηγηθεί και η περίπτωση του Ντέβιν Μαρμπλ.

Βέβαια στην περίπτωση του Τζένκινς υπάρχει κι ένα ακόμη στοιχείο. Οι κακές σχέσεις του παίκτη με τον Δημήτρη Πρίφτη. Λόγω αυτών – σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr – οι «κίτρινοι» είχαν δώσει το ελεύθερο στον ατζέντη του, Νίκο Σπανό, να του βρει ομάδα στο εξωτερικό με απώτερο σκοπό την έκδοση ενός βελούδινου διαζυγίου. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Τζενκινς βρέθηκε μια ανάσα από ιταλική ομάδα (σ. σ. πληροφορίες κάνουν λόγο για τη Βενέτσια).

Μένει πλέον να φανεί, αν οι δύο πλευρές θα βρουν μια συμβιβαστική λύση για τη λύση του διαζυγίου ή αν η υπόθεση θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες. Είναι δεδομένο όμως ότι η αποχώρηση του Τζένκινς κάνει ακόμη πιο έντονη την ανάγκη απόκτησης παίκτη στη θέση «2».


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!