Γιώργος Αετόπουλος στο Σταυρό του Νότου Club, Κυριακή 5 Μαρτίου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟΣ
Kυριακή 5 Μαρτίου
Σταυρός του Νότου Club
Συμμετέχουν φιλικά  η Αντιγόνη Κατσούρη και ο Γιάννης Λεκόπουλος

o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο club στον « Σταυρό του Νότου» .
Ο τραγουδοποιός Γιώργος Αετόπουλος κατάγεται από τη Δράμα, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και έχει στο ενεργητικό του τρεις δισκογραφικές δουλειές: «΄Ότι Αρχίζει να Κυλά» 2002 (Universal Music), «Μαύρο Κρασί» 2007(Impact/ Legend) και « Η Ζωή μου Γελά» 2013, από την εταιρεία του Δημ. Ζερβουδάκη «Κύμα»
Έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος τριών συγκροτημάτων («Κράμα», «Χρώμα» & «Αναβράζοντα Δισκία») με αρκετές διακρίσεις, ραδιοφωνικός παραγωγός, έχει γράψει μουσική για το θέατρο και έχει συνεργαστεί με εξαιρετικούς μουσικούς και δημιουργούς όπως ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ο Νίκος Ζιώγαλας, Δημήτρης Μητσοτάκης και ο Γιάννης Μήτσης , ενώ έχει τραγουδήσει σε δίσκους των “De Facto” , των “May Day ” και του Βασίλη Σιοκορέλη.

Ιδιαίτερες στιγμές του 3ου του δίσκου (« Η Ζωή μου Γελά») είναι το τραγούδι «Μετανάστης» με την συμμετοχή του Δ.Ζερβουδάκη όπως και η διασκευή του τραγουδιού «Δεν είμαι ποιητής» του Ν. Παπάζογλου, ενώ τις ενορχηστρώσεις στα περισσότερα τραγούδια έκανε ο Ηλίας Κόζας (Koza Mostra) ο οποίος έπαιξε και τις ηλεκτρικές κιθάρες.
Στη βραδιά αυτή θα συμμετέχουν οι φίλοι- συνάδελφοι  Αντιγόνη Κατσούρη
και  Γιάννης Λεκόπουλος.
Παίζουν : Δημήτρης Αλιστρατινός / πνευστά
Αλέξανδρος Τσακιρίδης / πιάνο
Γιάννης Μπέλλος / μπάσο
Μπάμπης Πετσίνης / τύμπανα

Έναρξη : 20.30 μ.μ
Σταυρός του Νότου Club :Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος / τηλ.210-9226975



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!