Κατερίνα Παπακώστα: «Στηρίζω τις αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Της Άντζελας Πεΐτση

Σε διευκρινίσεις προχώρησε η Αναπλητωρής Τομέρχης Υγείας, Βουλευτής ΝΔ Β΄Αθηνών, Κατερίνα Παπακώστα, αναφορικά με τα όσα δημοσιεύονται σε συνέντευξή της.
  
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Συνέντευξη δεν υπήρξε. Τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε» και τόνισε: «Όσο με αφορά λειτουργώ πάντα θεσμικά και στηρίζω τις αποφάσεις της ΝΔ και του Προέδρου της, συντασσόμενη με την κρατούσα θέση. Τόσο σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση όσο και για την ανάγκη εκλογών.

Τι προηγήθηκε

Η βουλευτής ΝΔ, Β΄Αθηνών μιλώντας στην εφημερίδα «Ειδήσεις», φέρεται να διαφοροποιείται από την κομματική «γραμμή» και λέγοντας πως «ψηφίσει η ΝΔ τις ελαφρύνσεις» που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή.

Επίσης, στη διατύπωση του αιτήματος της ΝΔ, για πρόωρες εκλογές, σημείωσε: «Εάν κλείσει η αξιολόγηση πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί, αν επιμείνουμε, σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί».

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!