Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

Samsung Galaxy S8:Από 10 Απριλίου οι παραγγελίες;

Σε λιγότερο από έναν μήνα ανακοινώνεται επίσημα το Samsung Galaxy S8 μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό Samsung Galaxy S8+. Οι νέες ναυαρχίδες αναμένονται με οθόνες 5.8 και 6.2 ιντσών αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση θα γίνει 29 Μαρτίου, ενώ οι πληροφορίες που μεταδίδει το The Investor, οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν από 29 Μαρτίου. Η επίσημη κυκλοφορία έχει ακουστεί ότι θα γίνει στις 21 Απριλίου.

Υποθέτουμε ότι και τα δυο μοντέλα θα γίνουν διαθέσιμα εκείνη την ημέρα για παραγγελίες. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι πόσα κομμάτια σχεδιάζει να διαθέσει η Samsung για αρχή.

Τα Samsung Galaxy S8 και S8+ θα έχουν σχεδόν bezel-less οθόνη, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB. Η μπαταρία του Galaxy S8 είναι 3000mAh, ενώ το αναμένεται στα 3500mAh. Από press render που έχει διαρρεύσει έχει επιβεβαιωθεί η ύπαρξη θύρας USB-C port, υποδοχής ακουστικών 3.5 χλστ. και σκάνερ ίριδας.

Πηγή:Techblog.gr


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας