"Ο Ομπάμα έβαλε κοριούς για να με παρακολουθεί"

Σκληρή επίθεση στον προκάτοχό του στην προεδρία των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω Twitter, κατηγορώντας τον τέως πρόεδρο ότι είχε παγιδεύσει τα τηλέφωνά του στον «Πύργο Τραμπ» τον Οκτώβριο, λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίο!

Συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει ότι ο προκάτοχός του στο Λευκό Οίκο «παρακολουθούσε» τα τηλέφωνα στον Πύργο Τραμπ τον περασμένο Οκτώβριο, λίγες εβδομάδες πριν τις κάλπες της 8ης Νοεμβρίου.

Τρομερό! Μόλις ανακάλυψα ότι ο Ομπάμα είχε βάλει κοριούς στον Πύργο Τραμπ, λίγο πριν από τη νίκη. Δεν βρήκε τίποτα. Αυτό είναι Μακαρθισμός!

«Είναι νόμιμο για εν ενεργεία πρόεδρο να παγιδεύει επικοινωνίες εν μέσω προεκλογικής περιόδου; Νέα κατάπτωση!», ανέφερε σε επόμενο «τιτίβισμα»:



Πόσο χαμηλά έπεσε ο Πρόεδρος Ομπάμα ώστε να παγιδεύσει τα τηλέφωνά μου κατά τη διάρκεια της ιερής εκλογικής διαδικασίας. Αυτό είναι (σ.σ.αντίστοιχο με το σκάνδαλο) Nixon/Watergate. Κακός, (ή άρρωστος) τύπος!



Και κατέληξε: «Πιστεύω ότι ένας καλός δικηγόρος θα έφτιαχνε μια πολύ ισχυρή υπόθεση από το γεγονός ότι ο πρόεδρος Ομπάμα παγίδευε τα τηλέφωνά μου τον Οκτώβριο, έναν μήνα πριν τις εκλογές!».

Αναμένεται από τον νέο Πρόεδρο μετά τα τιτιβίσματα, να παρουσίασει και αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του...

Σύμβουλος Obama: Κανείς πρόεδρος δεν διατάσσει παρακολουθήσεις


Απάντηση στους ισχυρισμούς Trump περί παρακολούθησης των τηλεφώνων του, κατόπιν εντολής του τότε προέδρου Barack Obama, έδωσε ο πρώην σύμβουλος του Obama, Ben Rhodes.

"Κανείς πρόεδρος δεν μπορεί να διατάξει παρακολουθήσεις. Αυτοί οι περιορισμοί τέθηκαν για να προστατέψουν τους πολίτες από ανθρώπους σαν εσένα", ανάρτησε σε μήνυμα του στο twitter ο Rhodes, απευθυνόμενος στον Donald Trump.

Σύμφωνα με τον Washington Examiner , o πρώην σύμβουλος του Obama, απαντώντας στο σχόλιο του Αμερικανού προέδρου ότι ένας δικηγόρος θα έστηνε μια γερή υπόθεση από το γεγονός ότι ο πρόεδρος Obama παγίδευε τα τηλέφωνά του έναν μήνα πριν τις εκλογές, έγραψε: "Όχι, δεν θα μπορούσε. Μόνο ένας ψεύτης θα μπορούσε να το κάνει".

Από τη πλευρά της, η επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Βουλή των αντιπροσώπων, Nancy Pelosi, με δικό της μήνυμα διακωμώδησε τις καταγγελίες Trump και ανέφερε ότι η μόνη απάντηση θα είναι να ερευνηθούν από μια ανεξάρτητη επιτροπή.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!