Σε συναγερμό και πάλι το Παρίσι UPD

Δεν βρέθηκαν εκρηκτικά στο πτώμα του άνδρα που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας στο παρισινό αεροδρόμιο του Ορλί, αφού προηγουμένως είχε καταφέρει να αρπάξει το όπλο ενός στρατιώτη.

Νωρίτερα ο δράστης είχε πυροβολήσει αστυνομικό στο βόρειο παρισινό προάστιο του Σεν Ντενί κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας της Τροχαίας.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει μεγάλη περίμετρο γύρω από τη νότια πτέρυγα του αεροδρομίου, όπου έχει μεταβεί η ειδική μονάδα έκτακτης επέμβασης «RAID» και πυροτεχνουργοί προκειμένου να διασφαλισθεί η ασφάλεια όλων των χώρων του αεροδρομίου.

VIDEO: Evacuation in #Orly airport, Paris #ORY https://t.co/GezlNjCUqm pic.twitter.com/crCcYUhuFM

— RT (@RT_com) 18 Μαρτίου 2017

Το αεροδρόμιο εκκενώθηκε πλήρως από τους ταξιδιώτες, ενώ τα αεροπλάνα που καταφτάνουν παραμένουν στους χώρους στάθμευσης χωρίς να επιτρέπουν την έξοδο στους επιβάτες.

Νωρίτερα η γαλλική αστυνομία ενημέρωσε μέσω Twitter ότι εκτυλίσσεται επιχείρηση στο χώρο και καλούσε τους πολίτες να αποφύγουν το αεροδρόμιο.

[#Orly]Opération de police en cours. Ne franchissez pas le périmètre de sécurité, suivez les consignes.

— Police Nationale (@PoliceNationale) 18 Μαρτίου 2017

Ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί στις 4 Φεβρουαρίου στο Μουσείο του Λούβρου μετά την αποτυχημένη προσπάθεια άντρα να εισβάλει στον χώρο με ματσέτα και τον σοβαρό τραυματισμό του από στρατιώτη.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!