Έρχεται το οριστικό τέλος των Windows Vista!

Η Microsoft ανακοίνωσε οτι από τις 11 Απριλίου 2017 σταματά οριστικά την επίσημη υποστήριξη των Windows Vista
Μετά τις 11 Απριλίου 2017, οι χρήστες των Windows Vista δεν θα λαμβάνουν πλέον αναβαθμίσεις ασφαλείας, υποστήριξη για τεχνικά θέματα κλπ. από τη Microsoft.  Έτσι μετά από 10 χρόνια υποστήριξης η Microsoft ανακοινώνει πως ήρθε ο καιρός να επενδύσει τον χρόνο της σε πιο πρόσφατες τεχνολογίες φυσικά με τη σύμφωνη γνώμη των συνεργατών της.


Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης συνεχίσει να χρησιμοποιεί τα Windows Vista, ο υπολογιστής του θα εξακολουθήσει να λειτουργεί κανονικά αλλά με τον καιρό θα γίνεται πιο ευάλωτος σε κενά ασφαλείας, ιούς και επιθέσεις.


Επίσης ο Internet Explorer 9 δεν υποστηρίζεται πλέον από την Microsoft, οπότε, αν κάποιος σερφάρει στο Internet από υπολογιστή με Windows Vista το πιθανότερο είναι ότι είναι εκτεθειμένος σε online επιθέσεις ενώ παράλληλα, θα πάψουν να υποστηρίζονται και  η πολλές εφαρμογές και υπηρεσίες που αναπτύσσονται για πιο πρόσφατες εκδόσεις Windows, με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν σε Windows Vista.


Τέλος η Microsoft συμβουλεύει όλοι οι χρήστες των Vista να κάνουν αναβαθμίσει σε Windows 10 για να μπορούν να έχουν όλες τις ενημερώσεις και υποστήριξη από την εταιρία.
newsit


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!