Α.Τριανταφυλλίδης: «Νέα Σελίδα για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης».
Θεσσαλονίκη, 19.7.2017  
                     
                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
     Α.Τριανταφυλλίδης:
«Νέα Σελίδα για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης».(ΒΙΝΤΕΟ)

«Φεύγουμε από τον «αμαρτωλό» ΟΑΣΘ και πάμε σε μια τριετία πραγματικά αναβάθμισης και βελτίωσης. Είναι άλλο ένα στοίχημα που θα το κερδίσουμε μαζί με τους εργαζόμενους και μαζί με τους πολίτες της Θεσσαλονίκης», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης κατά τη συζήτηση του σ/ν για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.Ο κ.Τριανταφυλλίδης αναφέρθηκε στο ιδιωτικό μονοπώλιο του ΟΑΣΘ και το αδιαφανές καθεστώς που χαρακτηρίζει την μέχρι σήμερα λειτουργία του, εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση στην αντιπολίτευση, η οποία κατέστησε όμηρο του ΟΑΣΘ τη δεύτερη, μεγαλύτερη σε πληθυσμό, πόλη της χώρας με το ένα και μοναδικό μέσο μεταφοράς επί 6 ολόκληρες δεκαετίες.Όπως υπογράμμισε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η Κυβέρνηση υλοποιεί την απόφασή της για να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη λειτουργικές, αποτελεσματικές και σύγχρονες συγκοινωνίες με κοινωνικό πρόσημο, σε αντίθεση με τον «αμαρτωλό ΟΑΣΘ», τον οποίο 8.784 Θεσσαλονικείς βαθμολόγησαν κάτω από τη βάση για τις προσφερόμενες υπηρεσίες του, σύμφωνα με έρευνα του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτή το 2014.


Κάλεσε δε τον Υπουργό Μεταφορών να ληφθεί η απαιτούμενη μέριμνα ώστε τα άτομα με ειδικές ανάγκες να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς με ασφάλεια σε όλο το δίκτυο της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της τοποθέτησης του κ.Τριανταφυλλίδη:


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!