Ο «Πατήρ Κλεομένης» επιτίθεται με αυγά και φτυσιές σε μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Λάρισα (vid)

Στην αρχή είχε πλάκα, αφού σε άπαντες προκαλούσε θυμηδία η προσπάθεια του ρασοφόρου Κλεομένη να επαναφέρει στον… δρόμο του Θεού τους αμαρτωλούς γύρω του. Αφού επιτέθηκε σε κεραίες της ΔΕΗ, στο Rockwave Festival, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο γλυπτό του Τάσου Νυφαδόπουλου, αυτή τη φορά συνέχισε τις ακρότητες, που όμως δεν έχουν πλάκα, καταπιάνοντας ένα σοβαρό θέμα.

Ο θλιβερός ρασοφόρος βρέθηκε στη Λάρισα, όπου στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων βρίσκεται το μνημείο του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, ως σημείο ιστορικής μνήμης για τα εγκλήματα που διέπραξαν οι ναζί.  Εκεί, ξεπέρασε κάθε όριος γελοιότητας, αρχίζοντας χυδαία να εξυβρίζει τους νεκρούς, να κλοτσάει, να φτύνει και να πετάει αυγά.

Ο γραφικός τύπος συνέχισε το σόου με εμφανή θυμό, μα και περηφάνια, αφού πλέον έχει καταστεί κομμάτι της μόδας στα social media, με τις θλιβερές γραφικότητές του να γίνονται viral κάθε φορά που αποφασίζει να προβεί σε νέα… περιπέτεια.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!