Ληστές μαχαίρωσαν και χτύπησαν 90χρονο για 5 ευρώ στο Γαλάτσι

Φρίκη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση ξυλοδαρμού ενός ηλικιωμένου από δύο ληστές οι οποίοι εισέβαλαν στο διαμέρισμά του στο Γαλάτσι για να τον ληστέψουν.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο ηλικιωμένος άνδρας φέρει μώλωπες, μελανιές και τραύματα από μαχαίρι.



Οι δράστες εισέβαλαν στο ισόγειο διαμέρισμα όπου διαμένει ο 90χρονος από τον ακάλυπτο της πολυκατοικίας και αφού ο ένας τον ακινητοποίησε το κρεβάτι και έκλεισε το στόμα, άρχισε να τον χτυπά με μανία προκειμένου να τους αποκαλύψει που έκρυβε τα χρήματά του. Παράλληλα, ο δεύτερος ληστής έψαχνε το διαμέρισμα για να βρει χρήματα.



Στη συνέχεια, οι δράστες έδεσαν τον ηλικιωμένο σε καρέκλα και τον απείλησαν με έναν σουγιά. Όταν αυτός συνέχισε να τους λέει ότι δεν έχει χρήματα, παρά μόνο πέντε ευρώ ο ένας από τους ληστές δεν δίστασε να τον τραυματίσει με τον σουγιά.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είναι σε άσχημη κατάσταση.





Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!