Κυρ. Μητσοτάκης: Τσίπρας και Καμμένος πάνε σφιχταγκαλιασμένοι στον βυθό της πολιτικής

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στους τομεάρχες του κόμματος, τονίζοντας πως «Τσίπρας και Καμμένος πάνε σφιχταγκαλιασμένοι στον βυθό της πολιτικής». 

Όπως παρατήρησε, αυτές τις μέρες «εκτίθεται ξανά μια κυβέρνηση που εξελέγη με το ψέμα και προσπαθεί πάλι με το ψέμα να κρατηθεί στην εξουσία».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε, «πήρε το μαύρο από την πετρελαιοκηλίδα στον Σαρωνικό και οι ΑΝΕΛ το κόκκινο από τη ρουλέτα στο καζίνο».

Eξάλλου, ανέφερε ότι η πλειοψηφία των πολιτών γνωρίζει ότι θα έρθουν νέα βάρη με την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως αποφεύγει να πει ότι έχει ήδη δεσμεύσει τη χώρα σε πρόσθετα μέτρα για μετά το 2018.

O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θέλησε να αποδομήσει το κοινωνικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως το μόνο που καταφέρνει με τις πολιτικές του είναι να πολλαπλασιάζεται η φτώχεια. 

Μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για μια κοινωνική τραγωδία, παρατήρησε ότι οι ανεξόφλητες υποχρεώσεις του κράτους αυξάνονται και πως τα μόνα έσοδα που πάνε καλά είναι από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς. 

«Για τη ΝΔ το μέρισμα της ανάπτυξης πρέπει να μοιραστεί με δίκαιο τρόπο. Την ανισότητα δεν την πολεμάς στα λόγια, αλλά με πρόγραμμα και πράξεις», είπε χαρακτηριστικά. 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!