ΝΔ κατά ΕΡΤ: Έχει μετατραπεί σε γκεμπελικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ- Τι απάντα το κανάλι

Γκεμπελικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει την ΕΡΤ, η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας την ότι στα δελτία ειδήσεων της Πέμπτης «εκτελεί διατεταγμένες, από το Μέγαρο Μαξίμου, υπηρεσίες, δεν προέβαλε την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων».


«Η ΕΡΤ, ενώ πληρώνεται από το σύνολο των Ελλήνων και οφείλει να λειτουργεί ως δημόσια τηλεόραση, έχει μετατραπεί σε γκεμπελικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Αξιωματική Αντιπολίτευση.


Τονίζει επίσης ότι «ηθικοί αυτουργοί για την θρασύτατη απόπειρα φίμωσης της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και άμεσα υπεύθυνοι η διοίκηση της ΕΡΤ και η επιτελική ομάδα της διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης».


Η Νέα Δημοκρατία καλεί την κυβέρνηση «να αντιληφθεί ότι στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία και να εγκαταλείψει τις αυταρχικές, καθεστωτικές πρακτικές της». «Ο γκεμπελισμός δεν θα περάσει», καταλήγει.

 

«Η επίσκεψη Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων καλύφθηκε στα χθεσινά δελτία ειδήσεων» απαντά η ΕΡΤ 

 

«Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όχι μόνο δεν αγνοήθηκε από την ΕΡΤ, αλλά καλύφθηκε από ρεπορτάζ που μεταδόθηκαν στα χθεσινά δελτία Ειδήσεων των 12:00 και 15:00» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ, απαντώντας σε σχετική διαμαρτυρία της Νέας Δημοκρατίας.


Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι συντάκτες της ανακοίνωσης της ΝΔ, θα μπορούσαν να διαπιστώσουν οι ίδιοι την κάλυψη του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, «για να μην εκτεθούν οι ίδιοι. Όχι η ΕΡΤ. Εκτός αν κάποιοι επιθυμούν να αναλάβουν ρόλο αρχισυντάκτη στην ΕΡΤ, υποδεικνύοντας και επιβάλλοντας τον τρόπο και τα τεχνικά μέσα με τα οποία η ΕΡΤ θα καλύπτει την πολιτική επικαιρότητα».


«Ας αφήσουν λοιπόν την ΕΡΤ να κάνει αυτό που πρέπει, έξω από επικοινωνιακά παιχνίδια και μικροκομματικά συμφέροντα» σημειώνει μεταξύ άλλων η δημόσια ραδιοτηλεόραση στην ανακοίνωσή της.


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!