Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην Εθνική Κορίνθου-Τριπόλεως

Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε το μεσημέρι στην Εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως, στο 113ο χλμ. Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Αθήνα, προκαλώντας αναστάτωση. 

Τον μηχανισμό εντόπισε κάτω από το κιγκλίδωμα εργαζόμενος, που έκοβε χόρτα, και αμέσως ενημέρωσε τις αρχές. 

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και Πυροσβεστικά οχήματα ενώ για λόγους ασφαλείας η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία.

Οι αρχές εντόπισαν μασούρι δυναμίτιδας με προσαρμοσμένο κινητό τηλέφωνο, τα οποία ήταν απενεργοποιημένα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και λίγη ώρα αργότερα πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη διάσπασης. 

Ο μηχανισμός έχει μεταφερθεί πλέον στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ενδεχομένως ο μηχανισμός να είχε πεταχτεί σε προγενέστερο χρόνο, από κάποιον που ήθελε να αποφύγει αστυνομική έρευνα, και δεν συνδέεται με τη διαδρομή του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος βρισκόταν σε  σε εκδήλωση για τα εγκαίνια του δημαρχείου Καλαμάτας.

Την έρευνα έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία. 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!