Χάρης Οικονομόπουλος & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρία: Επείγουσα Ανακοίνωση ΕΝΦΙΑ Το ΥΠΟΙΚ σε πανικό μειώνει σιωπηρά αντικειμενικές αξίες!


Χάρης Οικονομόπουλος & Συνεργάτες
Δικηγορική Εταιρία
Κουμπάρη 4, Αθήνα 10674
Τηλ.: 210 361 361 5 http://ikonomopoulos.gr/

 
Αθήνα, 29.9.17
 
Δελτίο Τύπου 

Επείγουσα Ανακοίνωση ΕΝΦΙΑ 
Το ΥΠΟΙΚ σε πανικό μειώνει σιωπηρά αντικειμενικές αξίες!
  
Με απόφαση τελευταίας στιγμής, φανερώνοντας τον πανικό της, που έχει προκληθεί από τον μεγάλο όγκο προσφυγών, η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών, αναγνωρίζοντας στην ουσία το λάθος τους, «ΜΕΙΩΣΑΝ» στο Taxis τις τιμές αντικειμενικών αξιών στη Β’ Ζώνη Ψυχικού και λίγες άλλες ζώνες για τις οποίες οι κάτοικοι είχαν προσφύγει ζητώντας την ακύρωση των πλασματικών και μη νόμιμων τιμών ζώνης ακινήτων τους.

Σύμφωνα με σειρά αποφάσεων του ΣτΕ, οι τιμές ζώνης σε διάφορες περιοχές της Ελλάδα ακυρώθηκαν ως μη νόμιμες από όσους τις προσέβαλαν.

Χθες βράδυ, 27 Σεπτεμβρίου 2017, τρείς μόλις εργάσιμες πριν τη λήξη προθεσμίας άσκησηςενδικοφανούς προσφυγής από όσους θέλουν να διεκδικήσουν την επιστροφή του ΕΝΦΙΑ2017, που σύμφωνα με το ΣτΕ καταλογίστηκε σε όλους τους Έλληνες μη νόμιμα, το Υπουργείο Οικονομικών έσπευσε να εφαρμόσει, όπως αντιλήφθηκε, τις αποφάσεις του ΣτΕ για όλους τους κατοίκους των περιοχών που αφορούν και ομολόγησε το λάθος του.

Γιατί, αφού οι αποφάσεις είναι γνωστές από το 2016, τις εφάρμοσε τώρα, τρείς μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας άσκησης ενδικοφανούς προσφυγής από όσους θέλουν να διεκδικήσουν τον φετινό ΕΝΦΙΑ πίσω?

Γιατί η κυβέρνηση προτιμά να καλλιεργεί την βεβαιότητα των Ελλήνων ότι έχουν απέναντί τους ένα κράτος συμμορία όπου οι δικαστικές αποφάσεις ουδέποτε εφαρμόζονται?

Γιατί, δυό χρόνια μετά την λήξη της προθεσμίας για την χορήγηση της δυνατότητας υποβολής ενδικοφανών προσφυγών με ηλεκτρονικό τρόπο, το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι αυτή η δυνατότητα θα υπάρχει επιτέλους αλλά από τον Οκτώβριο, δηλαδή αμέσως μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής ενδικοφανών προσφυγών κατα του ΕΝΦΙΑ 2017?

Τώρα που ομολόγησαν το λάθος τους, έστω και σιωπηρά, θα πράξουν το αυτονόητο;
 Θα παρατείνουν την προθεσμία ώστε όλοι όσοι θέλουν να υποβάλουν προσφυγές να μπορέσουν να το κάνουν και ηλεκτρονικά?

Ποιά είναι η αντίληψή τους για τη δημοκρατία; Υπάρχει Κράτους Δικαίου;

Συνεχίζουμε κανονικά ΟΛΟΙ έως και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, τις ενδικοφανείς προσφυγές!! Καλέστε τώρα και για όλο το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα στο 875 876 8888 (με χρέωση 0,79€/1’*), μπείτε στο www.enfiaprosfigi.gr  ή ενημερωθείτε από οποιονδήποτε από τους περί 45.000 δικηγόρους ανά την Ελλάδα. Όσοι θέλετε να προλάβετε να δώσετε άμεσα σχετική εντολή μπορείτε να τηλεφωνείτε και στο 210 3613615 και το Σαββατοκύριακο ή, εάν σας φέρει ο δρόμος σας, να περάσετε από το γραφείο του δικηγόρου σας ή και από την οδό Κουμπάρη 4 (Αθήνα 106 74).

Προλάβετε! Δώστε εντολή και προσφύγετε για να ακυρώσετε και τον δικό σας άδικο και παράνομο ΕΝΦΙΑ τώρα!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!