Αποκαλυπτικές αναφορές στην ερωτική ζωή του Ζακ Σιράκ σε νέο βιβλίο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό για την ερωτική ζωή του πρώην προέδρου της Γαλλίας Ζακ Σιράκ είναι νέο βιβλίο, το οποίο κυκλοφόρησε στα γαλλικά με τίτλο «Πρόεδρε, η νύχτα μόλις έπεσε» (Président, la nuit vient de tomber), με συγγραφέα τον Αρνό Αρντουάν.

Σε αυτό, υπάρχουν αναφορές ακόμη και σε «γυμνές γυναίκες που "φλέγονταν από πόθο" περιμέντοντας σε ουρά για να συνευρεθούν με τον τότε πρόεδρο Σιράκ» εντός του προεδρικού αεροπλάνου.

Ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες υπήρχαν «βουλευτές, υπουργοί, σύμβουλοι, γυναίκες της μεσαίας τάξης, αλλά και άγνωστες».

Ο κ. Σιράκ, σήμερα 84 ετών, είχε μια σειρά από ερωμένες και είχε αποκτήσει το παρατσούκλι «τρία λεπτά στο ντους» λόγω της έντονης σεξουαλικότητάς του.

«Ορμούσε στις γυναίκες και έκανε σεξ χωρίς προκαταρκτικά. Επειδή ο χρόνος ήταν πιεστικός και επειδή η ποσότητα είχε προβάδισμα έναντι της ποιότητας», γράφει ο συγγραφέας του βιβλίου, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, το αγαπημένο μέρος του τότε προέδρου της Γαλλίας για τέτοιες δραστηριότητες ήταν το επίσημο προεδρικό αεροσκάφος.

«Υπήρχαν οι τακτικές, οι αγαπημένες και τα ορεκτικά. Άλλες που μοιράζονταν το ίδιο αεροσκάφος με τον πρόεδρο, περίμεναν γυμνές στα ιδιωτικά του δωμάτια», σημειώνει ο Αρντουάν.

Αναφέρεται ακόμη ότι την νύχτα που πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, το 1997, οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον Ζακ Σιράκ, καθώς εκείνος βρισκόταν στο κρεβάτι με την Ιταλίδα ηθοποιό Κλαούντια Καρντινάλε.

Σε ταξίδι του στο γαλλικό νησί Ρεϋνιόν, στον Ινδικό Ωκεανό, ο Ζακ Σιράκ φέρεται να ψιθύρισε στο αφτί νεαρής γυναίκας που του ζήτησε αυτόγραφο: «Έλα επάνω στο δωμάτιό μου αν θες».

Το βιβλίο βασίζεται κυρίως σε συνεντεύξεις που πήρε ο Αρντουάν από τον Ντανιέλ Λεκόντ, υψηλόβαθμο στέλεχος του επιτελείου του κ. Σιράκ, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!