Διαδικτυακή ψηφοφορία για το μέλλον του στον ΣΥΡΙΖΑ ανήγγειλε ο Χρυσόγονος

Διαδικτυακή ψηφοφορία για την παραμονή ή όχι της Σοσιαλιστικής Τάσης στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος.

Ο κ. Χρυσόγονος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ψηφοφορία, θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 5 Οκτωβρίου και αν υπάρχει απόλυτη πλειοψηφία θα γίνει μετασχηματισμός της Σοσιαλιστικής Τάσης σε αυτόνομη πολιτική κίνηση.

Ως εκ τούτου εάν υπάρξει αυτή η εξέλιξη ο κ. Χρυσόγονος θα ανεξαρτητοποιηθεί.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από την Σοσιαλιστική Τάση, η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας μας sosialistiki.gr και δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι/όσες θα έχουν εγγραφεί ως μέλη έως ώρα 18.00 της Πέμπτης, 28.09.2017. Η πρόταση της Γραμματείας θα θεωρηθεί ότι εγκρίθηκε μόνο εφόσον συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία του συνολικού αριθμού των μελών της Σοσιαλιστικής Τάσης.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!