Πότε θα εκδοθεί ψήφισμα καταγγελίας απο το ΔΣ του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την διαρροή της έκθεσης που αφορά την δυσοσμία στην Δυτ. Θεσσαλονίκη;

Δίχως να υπάρξει ψήφισμα καταγγελίας στο ΔΣ του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου για την διαρροή έκθεσης που αφορά την δυσοσμία στην Δυτ. Θεσ/νίκη, ολοκληρώθηκε το χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο. 

Απο το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο έλειπαν ο δήμαρχος και όλοι οι αρχηγοί των παρατάξεων πλην εκείνου της Λαικής Συσπείρωσης, καθώς επίσης και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι..Το ΔΣ συμβούλιο ξεκίνησε με οριακή απαρτία. Δεν κατατέθηκε ψήφισμα απο την πλευρά της διοίκησης αλλά ούτε έγινε δεκτό προς ψηφοφορία εκείνο που κατατέθηκε απο την πλευρά της Λαικής Συσπείρωσης αφού διαφώνησε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή του Λαφαζανίδη.
Είναι να απορεί κανείς, πως ο δήμος στον οποίο αναφέρεται κυρίως η έκθεση δεν προχώρησε ούτε στην κατάθεση ενός ψηφίσματος. Τόσο ο δήμος Παύλου Μελά την προηγούμενη εβδομάδα, όσο και ο δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης στην χθεσινή του συνεδρίαση εξέδωσαν ψηφίσματα για το φακέλωμα πολιτών, φορέων και πολιτικών.
Άραγε ο δήμος Κορδελιού - Ευόσμου πότε σκοπεύει να εκδώσει ψήφισμα; 
Να ελπίσουμε ότι οργανώνεται για να αντιμετωπίσει το θέμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο; Ίσως, αλλά μέχρι να φανεί κάτι χειροπιαστό θα μείνουμε με το ερώτημα γιατί αργοπορούν;







πηγή: με πληροφορίες απο agkidapress.gr/


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!