Συνάντηση Μπουτάρη- Καμίνη στη Θεσσαλονίκη για την Κεντροαριστερά

«Υποδέχομαι με πολλή θέρμη τον Γιώργο Καμίνη, με τον οποίο πέρα από όλα τα άλλα έχουμε και κοινά θέματα για το δήμο. Του έχω ευχηθεί εξ αρχής καλή τύχη. Είναι ένα άτομο που συγκεντρώνει όλα τα προσόντα για να ενώσει αυτές τις δυνάμεις οι οποίες αυτή την στιγμή είναι εκτός και δεν έχουν βρει τον δρόμο τους. Με τον Καμίνη αρχηγό αυτές οι δυνάμεις θα στοιχηθούν για ένα συγκεκριμένο λόγο. Ο λόγος είναι το καλό της πατρίδας. Ο Γιώργος Καμίνης είναι ο μόνος που έχει αυτή την ικανότητα».

Ο κ. Καμίνης ευχαρίστησε τον κ. Μπουτάρη για τα καλά του λόγια και αναφέρθηκε στην αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη που υπάρχει από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους. «Βρίσκομαι εδώ και ως υποψήφιος για τον νέο φορέα που πάμε να δημιουργήσουμε, αλλά και ως φίλος του Γιάννη και ως δήμαρχος. Πάντοτε όταν βρισκόμαστε συζητάμε τα προβλήματά μας και είχαμε πάντοτε κοινή άποψη για αυτά που συνέβαιναν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, γιατί πιστεύω και οι δύο ξεκινάμε από το αυτονόητο. Χωρίς παρωπίδες, χωρίς άλλες σκοπιμότητες. Έχουμε πασχίσει όλα αυτά τα χρόνια να βοηθήσουμε τις πόλεις μας. Ο Γιάννης απ’ ό,τι βλέπω πάει πολύ καλά. Η Θεσσαλονίκη έχει γίνει μία ακόμη πιο ζωντανή πόλη από αυτό που ήταν, έχει προσελκύσει τουρισμό, έχει φέρει μία φρεσκάδα που η πόλη την χρειαζόταν. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να του αναγνωριστεί. Αυτά που είπε για μένα ήταν πολύ κολακευτικά, τον ευχαριστώ πολύ. Δεσμεύομαι απέναντι στον Γιάννη και σε όσους μας βλέπουν και μας ακούν ότι δεν θα τους διαψεύσω», τόνισε ο κ. Καμίνης.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!