Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου

Ομαλά διεξάγονται οι πτήσεις από και προς τη Ρόδο, καθώς επαναλειτουργεί το αεροδρόμιο «Διαγόρας», το οποίο έκλεισε για κάποιες ώρες εξαιτίας ενός προβλήματος που παρουσιάστηκε στο διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης αεροσκαφών.

Οι αρμόδιοι του αεροδρομίου της Ρόδου εξέδωσαν προσωρινή απαγόρευση προσγείωσης και απογείωσης αεροσκαφών από τις 11:50 εξαιτίας ρωγμής που παρουσιάστηκε στο μέσο τμήμα του διαδρόμου προσγείωσης, ενημερώνοντας παράλληλα τους αρμόδιους φορείς για την εξέταση εναλλακτικών λύσεων για την εξυπηρέτηση των επιβατών που είχαν προγραμματίσει να επισκεφθούν ή να αποχωρήσουν από το νησί.

Στο χώρο του αεροδρομίου βρέθηκε άμεσα κλιμάκιο ειδικών μηχανικών, για να επιθεωρήσει την κατάσταση του αεροδιαδρόμου και να προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης του προβλήματος, κάτι που έγινε στις 13:40 το μεσημέρι.

Στο διάστημα που το αεροδρόμιο ήταν κλειστό πέντε αεροπλάνα κατευθύνθηκαν και προσγειώθηκαν στη Κω και ένα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!