Το Twitter γλεντάει την πρόταση Σγουρίδη να γράφονται οι πινακίδες στην Κρήτη και στη Γραμμική Β'

Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης, σε ομιλία του στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κρήτης, πρότεινε να γράφονται οι πινακίδες στους δρόμους του νησιού όχι μόνο σε ελληνικά και αγγλικά αλλά και στη Γραμμική Β'. 

 

«Οι ταμπέλες στον νέο ΒΟΑΚ [Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης], και γιατί όχι και σε όλους τους δρόμους της Κρήτης, να είναι γραμμένες στα ελληνικά, στα αγγλικά και στη Γραμμική Β'. Για να αναδειχτεί ο μακραίωνος πολιτισμός του νησιού και να μάθουν οι τουρίστες αλλά και οι ντόπιοι την ιστορία του», δήλωσε ο Π. Σγουρίδης.

 

Η, αν μη τι άλλο, πρωτότυπη πρότασή του πυροδότησε αμέσως ένα ανελέητο τρολάρισμα στο Twitter, όπου χρήστες όχι μόνο παρουσίασαν την υποτιθέμενη εικόνα που θα έχουν οι πινακίδες, όπως τις φαντάζεται ο Π. Σγουρίδης, αλλά και το χάος που ενδεχομένως θα μπορούσαν να προκαλέσουν στους δρόμους.

 

Δείτε μερικά από τα tweets:

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!