ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Επαναφέρει τα σενάρια καταστροφής -Εχει ακραία νεοφιλελεύθερη ατζέντα

Με ειρωνικό ύφος απάντησε η Κουμουνδούρου στα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την εισήγησή του στους γαλάζιους τομεάρχες νωρίτερα.

Χαρακτηρίζει «εξαιρετική» την παρουσία Μητσοτάκη στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή, υποστηρίζει ότι μετά από αυτή κατέφυγε στη λύση του μονόλογου. Μάλιστα δείχνοντας σαφώς την κατεύθυνση του «θετικού αφηγήματος» προς την οποία απαρέγκλιτα θα κινείται από εδώ και στο εξής η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ και πάλι υποστηρίζει ότι η ΝΔ επαναφέρει τα σενάρια καταστροφής και έχει ακραία νεοφιλελεύθερη ατζέντα.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Μητσοτάκης μετά την εξαιρετική παρουσία του στη Βουλή, όπου δεν προσήλθε να ψηφίσει την πρότασή του, σήμερα κατέφυγε στη λύση του μονολόγου.
Στην ομιλία του στους τομεάρχες της ΝΔ, επιδόθηκε στην προσφιλή συνήθεια της καταστροφολογίας: Επανέφερε το δόγμα σοκ και δέος που οραματίζεται για την ευρεία κοινωνική πλειοψηφία, με «απελευθερώσεις» δημοσίων υπαλλήλων, «αυτόνομα» δημόσια σχολεία, υπεράσπιση των κοινωνικών ανισοτήτων ως φυσικό φαινόμενο και διάλυση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους.
Επιπλέον, για μία ακόμα φορά ο επικεφαλής της ΝΔ ζήτησε ταχεία εκκαθάριση των μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων, χωρίς να πει ούτε λέξη για το υπέρογκο χρέος των 200 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ του κόμματος του στις τράπεζες.
Ας συνεχίσει σε αυτόν το δρόμο.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!