Δ.Α.Σ.Ω.: Κατανομή ωρών στους αθλητικούς συλλόγους

ΚΑΤΑΝΟΜΗ   ΩΡΩΝ   ΣΤΟΥΣ   ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Σύμφωνα με πληροφορίες  ο εντεταλμένος για τα αθλητικά  κος Λοκοβίτης  ισχυρίζεται ότι το πρόγραμμα της κατανομής των ωρών  στους αθλητικούς συλλόγους  ήταν αποτέλεσμα των προτάσεων των συλλόγων και των διαβουλεύσεων τους με το γραφείο αθλητισμού.
Το ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, καταγγέλλει ξεκάθαρα ότι δεν έγινε καμία διαβούλευση μεταξύ αυτού και του κου Λοκοβίτη (γραφείου αθλητισμού) και το πρόγραμμα βγήκε ερήμην του και εν αγνοία του.
Το Δ.Σ. του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου ανέθεσε στον γ.γ. κο Μπάτο να καταθέσει  στον εντεταλμένο για τα αθλητικά, όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του, έναν πίνακα που περιείχε όλα τα απαραίτητα δεδομένα (διαθέσιμες ώρες ανά εβδομάδα, δυναμικότητα κάθε συλλόγου, αριθμό αθλητών, αγωνιστικές κατηγορίες ενηλίκων , και τα  αθλήματα) .
Ζήτησε από τον εντεταλμένο για θέματα αθλητισμού με βάση τα παραπάνω δεδομένα να κατανείμει αντικειμενικά και δίκαια τις ώρες στους αθλητικούς συλλόγους.
Μάταια περίμενε ο γ.γ. του ΔΑΣΩ  κάποια πρόσκληση για συζήτηση για το θέμα αυτό. Όχι μόνο δεν κλήθηκε για συζήτηση και διαβούλευση για την κατατομή των ωρών αλλά αντίθετα ανακοινώθηκε ένα πρόγραμμα ωρών ερήμην και εν αγνοία του ΔΑΣΩ που τον αδικεί κατάφορα .
Καλούμε ως εκ τούτου τον εντεταλμένο για τα αθλητικά να αναθεωρήσει  το πρόγραμμα και έστω και την τελευταία στιγμή να δείξει αντικειμενικότητα και δικαιοσύνη, χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένας αιρετός άνδρας.
Ζητούμε να οριστούν επιτέλους  αντικειμενικά κριτήρια στην κατανομή των ωρών , κατανομή που πρέπει να ανακοινώνεται και έγκαιρα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!