Ιατροδικαστής: Λύκοι κατασπάραξαν την Βρετανίδα στη Ροδόπη

 

Φριχτό θάνατο από επίθεση λύκων δείχνουν τα πρώτα ευρήματα από τη νεκροψία στην Βρετανίδα τουρίστρια, η οποία βρέθηκε νεκρή στη Ροδόπη.

 

Ο ιατροδικαστής Νίκος Κηφνίδης δήλωσε στο πρακτορείο Associated Press ότι τα οστά της γυναίκας ήταν σπασμένα και είχαν μεγάλα σημάδια από δαγκώματα, αλλά και πως μεγάλα τμήματα του σώματος της λείπουν ακόμα. Είπε επίσης ότι ένας κτηνίατρος που συμμετείχε στην αυτοψία που έγινε στην Κομοτηνή επιβεβαίωσε ότι κανένας σκύλος ή τσακάλι δεν θα μπορούσε να έχει προκαλέσει τέτοια τραύματα.


Η σορός της γυναίκας βρέθηκε διαμελισμένη το Σάββατο στην περιοχή των Πετρωτών 285 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης της Θεσσαλονίκης.

 

Οι αρχές βρήκαν το διαβατήριο της Celia Lois Hollingworth, 63 ετών, κοντά στο σημείο, κάτι που επιβεβαίωσε πως ήταν η αγνοούμενη γυναίκα.

 


«Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από άγρια ζώα που την καταβρόχθισαν», δήλωσε ο ιατροδικαστής Νίκος Κηφνίδης στο Associated Press. «Νομίζω ότι την έφαγε ένας λύκος ή περισσότεροι λύκοι».


Οι λύκοι περιφέρονται σε απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας και έχουν αναφερθεί στην περιοχή, αλλά οι επιθέσεις σε ανθρώπους είναι πολύ σπάνιες και εδώ και δεκαετίες δεν υπήρξε καταγραφή θανάσιμης επίθεσης.


Ο ιατροδικαστής άφησε ανοιχτό ένα μικρό ενδεχόμενο η 63χρονη να έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από άνθρωπο, αλλά πρόσθεσε πως «αυτό είναι απίθανο, καθώς η γυναίκα τηλεφώνησε στον αδελφό της και του είπε ότι της επιτίθενται σκύλοι». Αναλύσεις που θα γίνουν στις τρίχες ζώου που βρέθηκαν πάνω στα μέλη της αναμένεται να προσδιορίσουν τι σαρκοβόρο ζώο της επιτέθηκε.


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!