#elateoraiokastro - Το Σάββατο ο Μάνος Πυροβολάκης σε μια μεγάλη συναυλία με δωρεάν είσοδο για το κοινό


Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
#elateoraiokastro – Το Σάββατο ο Μάνος Πυροβολάκης
σε μια μεγάλη συναυλία με δωρεάν είσοδο για το κοινό

Με τη μουσική συναυλία του αγαπημένου σε όλους μας καλλιτέχνη Μάνο Πυροβολάκη συνεχίζεται ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς.

Ο Μάνος Πυροβολάκης ξεχωρίζει ως ένας ιδιαίτερος τραγουδοποιός και ως ο «σύγχρονος λυράρης», που κατάφερε μέσα από τις σύγχρονες pop – rock συνθέσεις του, να ενσωματώσει στοιχεία της κρητικής παράδοσης.
Μαζί με την μπάντα του, έρχεται στο Ωραιόκαστρο για μία μόνο παράσταση το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου για να μας παρουσιάσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, απρόσμενες διασκευές, κοντυλιές και μαντινάδες με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο! Το μοναδικό ηχόχρωμα της κρητικής λύρας συνδυάζεται πότε με τον ήχο μίας ηλεκτρικής pop – rock μπάντας και πότε με μία πιο ακουστική διάθεση δίνοντας έτσι ένα ιδιαίτερο μεσογειακό ήχο.

Να σημειωθεί ότι η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 9 το βράδυ του Σαββάτου στον αύλειο χώρο του Κονταξοπούλειου αθλητικού κέντρου και η είσοδος θα είναι δωρεάν για το κοινό.
  
Χθες βράδυ σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, στολίδι για την πόλη του Ωραιοκάστρου, τη λίμνη Ωραιοκάστρου «Παναγιώτης Ισχνόπουλος», απολαύσαμε μια όμορφη βραδιά με λαϊκά τραγούδια. Τη Δευτέρα τα θεατρικά εργαστήρια «Μελίνα Μερκούρη» - Κεντρική Σκηνή δήμου Νεάπολης Συκεών μας παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Στάμογλου στο δημοτικό θέατρο «Τσούκες» στον Δρυμό.

Η πρεμιέρα του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή με τη θεατρική παράσταση «Μήδεια. Μια παρωδία» από τον πολιτιστικό αθλητικό σύλλογο δήμου Ωραιοκάστρου «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» και τη θεατρική ομάδα Μυγδονίας «ΘΕΑΤΡΟΠΟΙΝΙΤΕΣ», οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!