Περιοδεία μελών του Δ.Σ. ΠΑ.Σ.Ε.WIND στο Ωραιόκαστρο την Παρασκευή 8/9/201707/09/2017
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΘ
 
 Το Σάββατο 9/9/2017 το Σωματείο μας θα στηρίξει τις κινητοποιήσεις στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Η συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ, από την οποία θα έχει προηγηθεί περιοδεία μελών του δ.σ. στα κτίρια του Ωραιοκάστρου (Παρασκευή 8/9/17) για ενημέρωση και συζήτηση με τους/τις συναδέλφους μας, συνδέεται άρρηκτα με τον αγώνα που διεξάγουμε υπέρ της υπογραφής επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης και ενάντια στις συνεχιζόμενες απολύσεις και στην επιδείνωση των εργασιακών συνθηκών.
Κυβερνήσεις και εργοδότες, συνασπισμένοι απέναντι στην τάξη μας επιχειρούν από τη μία νασαρώσουν ό, τι έχει μείνει όρθιο από δικαιώματα και κοινωνικές παροχές και από την άλλη να επιβάλλουν τη σιωπή μας είτε με την τρομοκρατία και την καταστολή είτε με αποπροσανατολισμό (πχ δεν είναι τυχαία τα happenings που συχνά πυκνά κάνει η εταιρία για να χρυσώσει το χάπι της εντατικοποίησης, των απολύσεων, της χειροτέρευσης των εργασιακών συνθηκών στο σύνολό τους).
Κάθε χρόνο η ΔΕΘ γίνεται το πεδίο στο οποίο κυβερνήσεις και αντιπολιτεύσεις κάνουν προεκλογική γυμναστική με διακηρύξεις που απέχουν μακράν από την πραγματικότητα. Από την άλλη πλευρά , όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα βρισκόμαστε οι εργαζόμενοι/ες, οι φοιτητές/τριες, οι άνεργοι/ες και οι συνταξιούχοι/ες που θα διατρανώσουμε με δυναμικό τρόπο την αντίθεσή μας ενάντια στις πολιτικές που εφαρμόζονται από τις κυβερνήσεις και οδηγούνστην κατακρήμνιση μισθών και δικαιωμάτων, στην ανεργία, στην φτωχοποίηση, στη περιβαλλοντική καταστροφή. Ενόψει μάλιστα και άλλων αντιεργατικών και αντικοινωνικών νόμων που αναμένεται να κατατεθούν στο προσεχές διάστημα, είναι σημαντικό οι κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ να είναι μαζικές και δυναμικές.
Αντιστεκόμαστε συνολικά σε αυτή την κατάσταση και καλούμε όλους σε αγωνιστική δραστηριοποίηση.
 
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΔΕΘ ΣΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 6.Μ.Μ, ΚΑΜΑΡΑ, ΘΕΣ/ΚΗ
 
Ενωμένοι με το Σωματείο, Συμμετέχουμε, Αγωνιζόμαστε, Διεκδικούμε
 
Τo Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑ.Σ.Ε.WIND


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!