Έληξε το θρίλερ της ομηρίας του Λεμπιδάκη - Τον βρήκαν στην Κρήτη

Έληξε το πολύμηνο θρίλερ της ομηρίας του Μιχάλη Λεμπιδάκη καθώς η αστυνομία τον εντόπισε τη νύχτα της Κυριακής στην περιοχή του Ρεθύμνου.

 

Τέλος έλαβε η πολύμηνη απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη, έπειτα από έφοδο αστυνομικών αργά τη νύχτα σε περιοχή κοντά στο Ρέθυμνο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας εντοπίστηκε δεμένος σε αποθήκη σε μάντρα αυτοκινήτων σε αγροτική περιοχή 4 χιλιόμετρα έξω από Ρέθυμνο προς τα Χανιά και πως έχουν συλληφθεί οκτώ άτομα. Όλοι οι απαγωγείς που έχουν συλληφθεί λέγεται πως είναι Έλληνες, αλλά δεν είναι γνωστές οι ηλικίες τους και στοιχεία της ταυτότητάς τους. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. μέσα στις επόμενες ώρες.

 

Ωστόσο αναφέρεται πως η αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και άλλων συνεργών της απαγωγής είναι σε εξέλιξη.


Ο γνωστός επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του αλλά εμφανώς ταλαιπωρημένος και αδυνατισμένος. Θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις ενώ στο Ρέθυμνο θα βρεθεί η οικογένειά του που έχει ήδη ενημερωθεί για την εξέλιξη.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Αστυνομία έκανε έφοδο στο σημείο που κρατείτο ο επιχειρηματίας και τον απελευθέρωσε. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η επιχείρηση διεξήχθη ομαλά χωρίς πυροβολισμούς αν και οι απαγωγείς ήταν ένοπλοι.

 

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης απήχθη στις 30 Μαρτίου κινούνταν με το αυτοκίνητό του. H απαγωγή του καταγράφεται ως η μεγαλύτερη σε διάρκεια στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως.

 

Αρχικα οι δράστες είχαν ζητήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ για την απελευθέρωσή του, αλλά σύντομα ξεκίνησε ένα πολύμηνο θρίλερ διαπραγματεύσεων με την οικογένειά του και το ποσό μειώθηκε πολλές.

 

Στην τελευταία τους επικοινωνία πριν από μια εβδομάδα οι δράστες είχαν ζητήσει 18 εκατομμύρια ευρώ.

 

Από την αρχή η ΕΛ.ΑΣ πίστευε ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης κρατείται επί κρητικού εδάφους και βρίσκεται στην ζωή αν και οι απαγωγείς άργησαν πολύ να δώσουν σημεία ζωής. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία γνώριζε εδώ και καιρό το σημείο όπου κρατούνταν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης και πως σχεδίαζε προσεχτικά την επιχείρησή της ώστε να τον πάρει ζωντανό και αναίμακτα από τα χέρια των απαγωγέων.

 

Περισσότερα σε λίγο...

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!