Ιταλία: «Μια τελευταία βοήθεια προς την Ελλάδα του Τσίπρα»

«Μια τελευταία βοήθεια προς την Ελλάδα του Τσίπρα. Συμφέρει όλους», τιτλοφορεί χθεσινό του άρθρο ο Ιταλός αναλυτής Τζουλιάνο Φεράρα, στη συντηρητική εφημερίδα «Il Foglio».

Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει ότι «η Ελλάδα κρατήθηκε στην Ευρώπη με αντάλλαγμα ανήκουστες θυσίες, και τώρα που η ανάκαμψη ρίζωσε σχεδόν παντού, δεν πρέπει να την ξαναρίξουν στο διαβολικό φαύλο κύκλο της λιτότητας».

«Η πρώτη δοκιμασία ευρωπαϊκής ωριμότητας λέγεται Ελλάδα. Λέγεται Τσίπρας, Αλέξης Τσίπρας. Τώρα ο Έλληνας πρωθυπουργός λέει δικαίως ότι η Ελλάδα άφησε πίσω τα χειρότερα. Θα δει τον Τραμπ, ίσως στα μέσα Οκτωβρίου. Ξανάβαλε την οικονομία της χώρας μέσα στην αγορά των διεθνών πιστώσεων. Τον επόμενο Αύγουστο λήγει το πρόγραμμα διάσωσης. Και το ΔΝΤ και η Ευρώπη τσακώνονται για το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά δεν υπάρχει λόγος για τσακωμούς», γράφει ο γνωστός Ιταλός πολιτικός αναλυτής, o οποίος αναφέρεται λεπτομερειακά και στις δεκάδες περικοπές και στις θυσίες που αναγκάσθηκαν να υποστούν οι Έλληνες από την αρχή της οικονομικής κρίσης.


Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!