Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας στο Μαρκόπουλο - Το εύρημα που εξετάζουν οι αστυνομικοί

Τι δείχνουν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας στο Μαρκόπουλο - Η προσπάθεια της 17χρονης κοπέλας να σωθεί και το δεύτερο μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο

Ένα δεύτερο μαχαίρι που βρέθηκε στον τόπο που δολοφονήθηκε η 17χρονη και αυτοκτόνησε η μητέρα της είναι που έχει μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών της Αστυνομίας σύμφωνα με το ΑΝΤ1.

 

Η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μαρκόπουλο έχει συνταράξει την ελληνική κοινή γνώμη.

 

Όπως κατέθεσε ο ίδιος ο πατέρας στις Αρχές, λίγο πριν από τις 12, κατέβηκε στο υπόγειο του σπιτιού του, όπου είναι το λεβητοστάσιο, για να εκτελέσει κάποιες εργασίες, όταν άκουσε την πόρτα της αποθήκης να κλειδώνει, εγκλωβίζοντάς τον μέσα.

 

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, σε απολύτως ήρεμη κατάσταση, ο πατέρας εικάζει ότι την πόρτα κλείδωσε η σύζυγός του, ενώ με βάση τα όσα υποστήριξε στη συνέχεια άκουσε τις φωνές της γυναίκας και της κόρης του.

 

Με βάση τα συμπεράσματα των αστυνομικών που ερεύνησαν το χώρο του εγκλήματος, η μητέρα ανέβηκε πιθανότατα στον πρώτο όροφο του σπιτιού της όπου και διαπληκτίστηκε με την κόρη της.

 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, η 17χρονη κοπέλα φέρεται να πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της για να σωθεί
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, η 17χρονη κοπέλα φέρεται να πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της για να σωθεί

 

Η 17χρονη φέρεται στη συνέχεια να πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτο ορόφου προκειμένου να σωθεί.

 

Η σορός βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού, φέροντας αμυντικά τραύματα. Δίπλα της κείτονταν νεκρή η μητέρα της, η οποία έφερε τραύματα από μαχαίρι, τα οποία παραπέμπουν σε αυτοχειρία.

 

Ο πατέρας, σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή του και με βάση τα όσα αναφέρει ο ΑΝΤ1, αφού διέρρηξε την πόρτα της υπόγειας αποθήκης με τα εργαλεία που βρίσκονταν στο χώρο, αντίκρισε νεκρές την κόρη και τη σύζυγό του και κάλεσε την Αστυνομία.

 

Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας ήταν ότι η μητέρα σκότωσε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε. Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή.

 

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως, όπως υποστήριξε ο 53χρονος, ο οποίος είναι διευθυντής σε μεγάλη ταξιδιωτική εταιρεία, η 51χρονη σύζυγός, συνταξιούχος της Ολυμπιακής, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

 

Πηγή: ΑΝΤ1


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!