Μπαλάφας: Πλωτά μέσα για τη φιλοξενία προσφύγων -Ανησυχία για τις αυξημένες ροές

Τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών σε πλωτά μέσα προανήγγειλε ο Γιάννης Μπαλάφας, μεταξύ άλλων μέτρων.

Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής παραδέχτηκε ότι οι συνθήκες για τους κατοίκους των νησιών είναι δύσκολες λόγω των αυξημένων προσφυγικών ροών.

«Μας απασχολεί και μας ανησυχεί και παίρνουμε μέτρα», δήλωσε στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στις αυξημένες αφίξεις προσφύγων, ενώ σημείωσε ότι πριν από δύο μήνες η κατάσταση ήταν ελεγχόμενη.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του προέδρου του Eurogroup, ότι οι εκλογές δεν πρέπει να προκηρυχθούν νωρίτερα από το 2019, δήλωσε ότι ο Γερούν Ντάισελμπλουμ «προσαρμόζεται στη γραμμή της κυβέρνησης».

«Εκλογές θα γίνουν το 2019, με την ολοκλήρωση της θητείας της κυβέρνησης, κι αν συμφωνεί και ο κ. Ντάισελμπλουμ να γίνουν εκλογές το ’19 τόσο το καλύτερο», συμπλήρωσε.

«Δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, δεν το θέλουν οι πολίτες. Αυτό είναι το συμφέρον της χώρας μας και της κοινωνίας, ας θέλει ο Μητσοτάκης και οι περί αυτόν εκλογές» πρόσθεσε.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!