Σκίμπε: «Θέλουμε να πάμε στη Ρωσία»

Η προσοχή όλων πρέπει να είναι στραμμένη στον αγώνα με το Γιβραλτάρ και όχι στα μπαράζ, επειδή για να φτάσεις ως εκεί πρέπει πρώτα να νικήσεις αύριο, ήταν το μήνυμα του Μίχαελ Σκίμπε στους ποδοσφαιριστές του.
 
«Όλοι θέλουμε να είμαστε στη Ρωσία, να λάβουμε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά γνωρίζαμε και τις δυσκολίες αυτής της πορείας. Πρώτα έπρεπε να γίνουμε ομάδα και επίσης είχαμε δύσκολους αντιπάλους, ειδικά το Βέλγιο, με παίκτες παγκόσμιας κλάσης», σχολίασε ο Γερμανός τεχνικός στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

«Τώρα η δεύτερη θέση εξαρτάται από εμάς, αλλά πρέπει να αποδεικνύεις κάθε φορά με την απόδοσή σου ότι αξίζεις. Είμαι χαρούμενος επειδή η ομάδα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει καταφέρει να είναι ανταγωνιστική. Θα ένιωθα πιο επιτυχημένος αν είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε σε όλα τα παιχνίδια», συνέχισε ο Σκίμπε.

Ερωτηθείς για την ελληνική αντίδραση, σε περίπτωση που κάτι πάει «στραβά» αύριο, τόνισε πως «σε αντίθεση με την Εσθονία, θα έχουμε λύσεις για τον αυριανό αγώνα. Δουλεύουμε γι΄ αυτό και είμαστε έτοιμοι, όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι. Δείτε τι έγινε πριν από λίγες ημέρες στον αγώνα της Ανδόρας με την Πορτογαλία, που ήταν 0-0 στο ημίχρονο και χρειάστηκε να μπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να αλλάξει η κατάσταση».

Για την ενδεκάδα του αυριανού αγώνα ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή δεν έχω αποφασίσει. Έχουμε κάποια θέματα με τον Τοροσίδη, αλλά πηγαίνει καλύτερα. Θα έχουμε κάποιες αλλαγές, λόγω των κίτρινων καρτών. Θα δω και τη σημερινή προπόνηση και θα αποφασίσω».

Όσο για τη μη χρησιμοποίηση του Χριστοδουλόπουλου απέναντι στην Κύπρο, εξήγησε ότι «ο Λάζαρος είναι φορμαρισμένος, αλλά ήθελα πιο σκληρή δουλειά στην ανασταλτική λειτουργία, γι΄ αυτό επέλεξα τους Τζαβέλλα-Σταφυλίδη αριστερά και Τοροσίδη-Μάνταλο δεξιά. Ίσως δούμε αύριο τον Λάζαρο, αλλά και τους επόμενους μήνες».
 
 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!