«Αυτός είναι ο φασίστας» - Γέμισε αφίσες με φωτογραφίες του καθηγητή Συρίγου η Αθήνα


Γεμάτη αφίσες είναι η Αθήνα σε αρκετά σημεία με πρόθεση την στοχοποίηση του καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου, Άγγελου Συρίγου.

 

Αφίσες έχουν τοποθετηθεί σε τοίχουςτου ιδρύματος, πολλές γωνιές στο Κουκάκι αλλά και στις οδούς Μαυρομιχάλη και Ασκληπιού στα Εξάρχεια.

 

Η αφίσα με την φωτογραφία του κ. Συρίγου, έχει τίτλο «Αυτός είναι ο φασίστας» και συνοδεύεται από ένα κείμενο κατά του καθηγητή. Άμεση ήταν η αντίδραση της Συγκλήτου του ιδρύματος η οποία σε ανακοίνωσή της μιλά για «κυκλοφορία αφίσας δίκην ρωμαϊκών προγραφών». Η εφημερίδα «Καθημερινή» αναφέρει μάλιστα πως καθηγητές του ιδρύματος κάνουν προσπάθεια για την υπογραφή κειμένου υπέρ του απ' όλους τους καθηγητές του Παντείου.

 

Η στοχοποίηση του καθηγητή έρχεται καθώς ο ίδιος τον περασμένο Φεβρουάριο είχε κάνει παρατήρηση σε δύο φοιτητές  που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση στους φρεσκοβαμμένους τοίχους του ιδρύματος. Στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε από ομάδα φοιτητών.

 

Η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό και ο πρώτος φοιτητής ήδη καταδικάστηκε ενώ στις 9 Οκτωβρίου είναι η δίκη του δευτέρου φοιτητή.

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!