Βουλή: Άνοιγμα λογαριασμών για την πώληση του «Ερρίκος Ντυνάν»

Την απόφαση να προχωρήσει τελικά στο άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των εμπλεκόμενων στην υπόθεση της πώλησης του «Ερρίκος Ντυνάν», έλαβε η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας, η οποία συνεδρίασε την Τετάρτη.

Την πρόταση κατέθεσε ο εισηγητής της πλειοψηφίας, Σπύρος Λάππας, αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές για τη Δικαιοσύνη και τους χρόνους με τους οποίους κινείται. Αρχικά αποφασίστηκε να ζητηθεί το άνοιγμα των λογαριασμών των μελών του ΔΣ που υπέγραψαν το μνημόνιο του πλειστηριασμού του Ερρίκος Ντυνάν.

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνεδρίασης έγινε επίσης ανασκόπηση της μέχρι σήμερα εξέλιξης της υπόθεσης ΚΕΕΛΠΝΟ και αποφασίστηκε η επιτάχυνση του χρόνου, λόγω του μεγάλου όγκου πληροφοριών που συλλέγει η Επιτροπή καθώς και άλλων στοιχείων, που αναμένονται να περιέλθουν στη διάθεσή της.


Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!