Μ. Βρετανία: Τραγωδία με νεαρή φοιτήτρια που έχασε τη ζωή της πέφτοντας σε γκρεμό

Με τη ζωή της πλήρωσε η 23χρονη φοιτήτρια Hyewon Kim την προσπάθεια να βγάλει την τέλεια φωτογραφία πάνω σε ένα βράχο στην περιοχή Seven Sisters στο Sussex της Βρετανίας.

Η νεαρή φοιτήτρια σκαρφάλωσε στους βράχους  και αφού ζήτησε από έναν ξένο να την φωτογραφίσει, άρχισε να χοροπηδάει έτσι ώστε να βγει όσο πιο εντυπωσιακή γίνεται. Στάθηκε όμως άτυχη αφού έχασε την ισορροπία της, στραβοπάτησε και κατέληξε στο γκρεμό από ύψος 61 μέτρων.

Το κορίτσι με καταγωγή από την Νότια Κορέα, έπεσε με το πρόσωπο και χτύπησε βαριά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να παραμείνει στην ζωή.

Αυτόπτης μάρτυρας στο τραγικό συμβάν ήταν ο άνθρωπος που την έβγαζε φωτογραφίες.

«Τραβούσα φωτογραφίες και εκείνη έπεσε. Προσπαθήσαμε να καλέσουμε την αστυνομία, αλλά όσο κοιτούσαμε κάτω δεν την βλέπαμε, είχε χαθεί. Εν τέλει βρέθηκε το άψυχο σώμα της στα βράχια από τους διασώστες», ανέφερε ο άντρας που την φωτογράφιζε.

Οι φωτογραφίες πάντως που είχε βγάλει ο ίδιος προτού πέσει δεν έχουν κυκλοφορήσει στα διεθνή μέσα ενώ η αστυνομία αναφέρει πως ο άντρας την είχε φωτογραφήσει ήδη έξι φορές και πως η ίδια ήταν εμφανώς πολύ κοντά στον γκρεμό.

«Φαινόταν να έχει συγκεντρωθεί μόνο σε αυτό και η έκφραση στο πρόσωπό της έδειχνε χαρά», τόνισε ο αστυνομικός Tod Stewart.


Πηγή: Mirror


Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!