Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού - Δωρεάν μαστογραφίες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Όπως είναι γνωστό ο  Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί παγκοσμίως  ως «Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού» γιατί ο καρκίνος του μαστού είναι μια  υπόθεση που αφορά όλες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο.
Κι επειδή  η έγκαιρη διάγνωση μπορεί  πραγματικά να σώσει  ζωές, ο Δήμος  Κορδελιού Ευόσμου  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Θεσσαλονίκης « ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» οργανώνει ημερίδα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, με στόχο όχι μόνο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει αλλά και να στείλει το ετήσιο και σωτήριο μήνυμα της πρόληψης σε όλες τις γυναίκες.
Την  ημερίδα η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στις 19.00μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου ( Μ. Αλεξάνδρου 57) οργανώνουν :
 οι Αντιδημαρχίες Πολιτισμού Αθλητισμού Διοικητικών Υπηρεσιών Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, 
σε συνεργασία με τα Τμήματα Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων   και Προστασίας &  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας.
Ομιλητές Ημερίδας
-         Κ. Δερεκενάρη Πρόεδρος  Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Θεσσαλονίκης
-         Θ. Κοντούλης FRCS Χειρουργός Μαστού
-         Δ. Πάρτσια Κοινωνική Λειτουργός
Μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσουν αφηγήσεις προσωπικών εμπειριών μελών του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και θα διατεθούν ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ( μετά από κλήρωση)
Χορηγοί
HONDOS CENTER & ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ  Checkup


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!