Κοινωνική Τράπεζα Αναπηρικών Αμαξιδίων στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΩΝ

«Κοινωνική Τράπεζα Αναπηρικών Αμαξιδίων στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς»


Σας υπενθυμίζουμε ότι στον χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς (Ευθυμιάδου και Οδησσού) λειτουργεί, «Κοινωνική Τράπεζα Αναπηρικών Αμαξιδίων», που αφορά στη δυνατότητα διάθεσης, για ορισμένο χρονικό διάστημα, σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και πολίτες αναπηρικού αμαξιδίου. Η εν λόγω δράση ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2014 και από τότε μέχρι σήμερα έχουν εξυπηρετηθεί πολλοί συνάνθρωποί μας, της τοπικής και της ευρύτερης κοινωνίας. Με μεγάλη συγκίνηση δεχτήκαμε την προσφορά ανθρώπων και φορέων της τοπικής κοινωνίας που θέλησαν να ενισχύσουν και να πλαισιώσουν ηθικά και υλικά  το όραμα μιας κοινωνίας με έντονα τα στοιχεία της αλληλεγγύης και της προσφοράς.
Τον συντονισμό της δράσης είχε αναλάβει και εξακολουθεί να διαχειρίζεται για λογαριασμό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων κα Σωτηρία  Καρολίδου. Συνάνθρωποί μας  στο διάστημα αυτό κατάφεραν να απαλύνουν τον πόνο τους και να δεχτούν την ευεργετική βοήθεια άμεσα και αποτελεσματικά, ξεπερνώντας δυσκολίες και κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο.
Η διάθεση του αναπηρικού αμαξιδίου γίνεται μετά από αίτημα στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι ξεπερνούν τον αριθμό αμαξιδίων που υπάρχουν προς διάθεση, γίνεται επιλογή με σειρά που αφορά σε αξιολόγηση του προβλήματος με δείκτες ευαισθησίας υψηλούς σε νεαρές ηλικίες καθώς ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον που πρωταγωνιστές είναι πάντα τα παιδιά!

Ο Διευθυντής
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς


Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος
Μαθηματικός


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!