Τέλος οι πολιτικοί γάμοι στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο -Μετά τις φωτό με το ζευγάρι που ερωτοτροπεί [εικόνες]

Η φωτογραφία με το ζευγάρι που ερωτοτροπούσε μετά τον γάμο του στην Ρόδο φαίνεται πως εξόργισε την εκκλησία, η οποία απαγόρευσε την τέλεση πολιτικών γάμων στο μοναστήρι του Άγιου Πέτρου στην Λίνδο.

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ Κύριλος ανέφερε πως από το νέο έτος δεν θα σταματήσουν οι πολιτικοί γάμοι στο μοναστήρι όπου έγινε και η επίμαχη φωτογράφιση, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην EΡΤ Ρόδου πως «δεν μπορεί στο όνομα του κέρδους, να επιτρέπουμε τη βεβήλωση του μοναστηριού».

Ο Μητροπολίτης ανέφερε ότι η ιστορία με τους πολιτικούς γάμους στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου ήταν απαίτηση της τοπικής κοινωνίας, ωστόσο το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο.

«Από τον επόμενο χρόνο θα σταματήσουν να τελούνται εκεί πολιτικοί γάμοι» είπε, αναρωτηθείς παράλληλα «γιατί θέλουν φόντο μια εκκλησία, αφού δεν κάνουν θρησκευτικό γάμο;»


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!