Προβάδισμα της ΝΔ αλλά και αύξηση της δυναμικής του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας, με τα στοιχεία να δείχνουν μικρή κάμψη στο  ποσοστό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (πρόθεση ψήφου) και μικρή άνοδος του κυβερνώντος κόμματος (πρόθεση ψήφου), σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα (της ίδιας εταιρείας) που πραγματοποιήθηκε περίπου 20 ημέρες νωρίτερα. 

Στη δημοσκόπηση της Alco που έγινε για λογαριασμό του newsit.gr σε δείγμα 1.000 ατόμων από τις 25 έως τις 28 Σεπτεβρίου 2017, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 6,4 μονάδες, ενώ στην πρόθεση ψήφου επι των έγκυρων προηγείται με 8 μονάδες.

Στην προηγούμενη δημοσκόπηση της 6ης Σεπτεμβρίου 2017, η ΝΔ προηγείτο στην πρόθεση ψήφου με 7 μονάδες και στην πρόθεση ψήφου επι των έγκυρων παραμένει ίδια η διαφορά στις 8 μονάδες.

Στο ερώτημα αν τα πράγματα τους τελευταίους μήνες πηγαίνουν καλύτερα ή χειρότερα η απάντηση είναι:

Στο ερώτημα αν προτίθενται να πάρουν μέρος στην διαδικασία εκλογής προέδρου της κεντροαριστεράς οι πολίτες απάντησαν συντριπτικά:

ΟΧΙ: 80%

ΝΑΙ: 9%

ΔΞ/ΔΑ: 11%

Ολόκληρη η έρευνα


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!